Betöltés circle

Málna - csokoládé mousse (glutén- és cukormentes)

5.0/5 (142)
Sötét, kakaós, gluténmentes piskóta alapon friss málna és egy selymes csokoládés málna réteg, amelyet könnyű tejcsokoládé mousse-szal fedünk, végül tejcsokoládés bevonóval borítjuk be. A torta cukor- és gluténmentes, díszítése a fotón szereplőtől eltérhet.
ár:
116 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
Szabadság miatt zárva: 2023-12-01 és 2023-12-05 között
6 szelet:
14 cm 4,5 cm 3 nap
8 szelet:
16 cm 4,5 cm 3 nap
12 szelet:
20 cm 4,5 cm 3 nap
16 szelet:
22 cm 4,5 cm 3 nap
Nagyon elégedett voltam mindennel! Bátran fogon ajánlani ismerőseimnek az Édes Várost. Kimagasló ügyfélszolgálat. A torta nemcsak szép volt, hanem nagyon finom is! :)
Idèznèm az ünnepeltet : "Életem legfinomabb tortája, de miért kellett erre 77 évet várni? Két lehelet, szaftos piskóta között vastag, vajas málnás krém! Holnap folytatom!" A meglepetés is telejesen jòl sikerült, profi csapatmunka! Még sok ilyet!
A torta szép és nagyon finom volt! A család észre sem vette, hogy cukormentes. :)
Nagyon ízletes torta volt, az ünnepelt legnagyobb örömére. Négy rétegből állt, felül vastag csoki mousse, utána két vékony málna réteg és legalul nagyon finom csoki piskóta, az egész torta tejcsoki mázzal megkenve. A rajta lévő gyümölcsök is finomak voltak. A torta 2-3 nap állás után is friss marad. Mi személyesen hoztuk el.
Szuper volt minden, szállítás időben es rendben zajlott, az édességek finomak és gusztusosak voltak. Szuper szolgáltatás, csak ajánlani tudom.


Kosaram 0