Betöltés circle

Mindenmentes kókusz-passion torta TNM10

5.0/5 (15)
Ismerd meg a tökéletes harmóniát az ízek és az egészség között, ebben a szenzációs tortában! A glutén-, tej-, tojás-, cukor- és laktózmentes piskóta alap az egészség szolgálatában áll. A mennyei mangó-passion insert frissességet és gyümölcsös varázst csempész a tortába. A könnyed kókusz mousse egy lágy és gazdag textúrát kölcsönöz, míg a bársony spray a luxus jegyét hozza el. Az ehető szárított virágok pedig nemcsak látványos díszek, hanem az élményt is fokozzák. Ez a torta nem csak finom, de gondoskodik az egészségedről is!
ár:
18 900 Ft / 10 szelet
189 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
10 szelet:
19 cm cm 5 cm Aznapi
Pont úgy néz ki mint a fotón, és nagyon finom.
A rendelt torta nemcsak a gyomrunkat kényeztette, de a szívünket is! A kiszállítás pontos volt, és az ügyfélszolgálatuk rendkívül udvarias volt minden egyes érintkezés során.
Az itteni torták valóban mesterművek! A kiszállítás pontos és a torta minden elvárásomat felülmúlta. Az ügyfélszolgálatuk pedig gyors és segítőkész volt minden kérdésemre.
A rendelt torta egyszerűen csodálatos volt, a kiszállítás pedig pontos és gyors. Az ügyfélszolgálatuk pedig kiválóan kezelte a változtatási kéréseimet. Nagyon elégedett vagyok!
Nagyon finom iz kombináció látványra is nagyon szép a torta a szállitás , kiszolgálás kifogástalan , kedves ügyintézés amit köszönök! Már sokszor rendeltem az Edes Várostól tortát mindig nagy megelégedésére Továbbra is számítok a segítségükre köszönöm!


Kosaram 0